Α’ ΕΠΣΒ: Ολα τα βλέμματα στο Καπαρέλλι-Οι αγώνες του Σαββάτου

Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής Π.Α.Σ. “Κιθαιρών”-Α.Ο. “Η Θήβα” (24/2 – 15:30′) τραβά όλο το ενδιαφέρον των φίλων (και μη) του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Βοιωτίας!

Δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά για το ποιο από τα τέσσερα παιχνίδια του προγράμματος που έχουν οριστεί να διεξαχθούν αύριο, Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, τελευταίας της Α’ φάσης, του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας που διοργανώνει η ενωση ποδοσφαιρικών σωματείων Βοιωτίας και στη σεζόν 2023-2024, “τραβά” όλα τα βλέμματα και το ενδιαφέρον!

Από την στιγμή που έχει ξεκαθαρίσει ποιες ομάδες θα πάνε στα “play offs” και ποιες στα “play out” και το μόνο που απομένει είναι να ξεκαθαρίσει με ποια σειρά και με ποια βαθμολογική συγκομιδή θα πάνε οι ομάδες στα “play offs”, όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο δημοτικό γήπεδο του Καπαρελλίου όπου έχει οριστεί να διεξαχθεί ο αγώνας: Π.Α.Σ. “Κιθαιρών” – Α.Ο. “Η Θήβα”, το μεγάλο “ντέρμπι κορυφής” μιας και στο φινάλε της κανονικής περιόδου, η ομάδα που βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 32 βαθμούς, θα υποδεχθεί την ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή, μόνη, με 40 βαθμούς!

Οι σίγουρα πρώτοι του βαθμολογικού πίνακα πάνε σε αυτό το ματς σχετικά “άνετοι” καθώς έχουν… “αέρα” 8 βαθμών από τους αντιπάλους τους (και 6 από την ομάδα του Π.Α.Ο. Κόκκινου που έχει ολοκληρώσει τους αγώνες της και θα κάνει το ρεπό της) και πάνε για δυο αποτελέσματα (νίκη – ισοπαλία) ενόψει και των “play offs” που ακολουθούν!

Αντίθετα δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης για τους γηπεδούχους οι οποίοι “καίγονται” για τους βαθμούς για να περάσουν αυτοί στην 2η θέση και να πάνε την διαιφορά με την ομάδα της Θήβας στους 5 βαθμούς!

Θυμίζουμε οτι ο αντίστοιχος αγώνας του α’ γύρου (9η αγωνιστική) που είχε διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο της Θήβας, το Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2023, είχε λήξει με νίκη της ομάδας του Καπαρελλίου σκορ 2-3.

Το μεγάλο “ντέρμπι κορυφής” ορίστηκε από τα μέλη της επιτροπής διαιτησίας (Ε.Δ.) της Ε.Π.Σ.Β. να το διευθύνει η ίδια τριάδα διαιτητών (φωτο κάτω) που είχε διευθύνει και τον αντίστοιχο αγώνα του α’ γύρου, που προαναφέραμε. Συγκεκριμένα, ο κορυφαίος, αυτή την στιγμή, διαιτητής της δύναμης της Ε.Π.Σ.Β., ο Στέφανος Ξηρογιάννης, τοποθετημένος από τα μέλη της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας (Κ.Ε.Δ.) της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.) στον πίνακα διαιτητών της 2ης κατηγορίας (“Super League 2”), με βοηθούς τον Νίκο Καμαριώτη και τον Θανάση Βουγέση.

Σε τέτοιας σημασίας αγώνες συνήθως ορίζεται και αναπληρωματικός διαιτητής ο οποίος δεν έχει ανακοινωθεί!

Παρατηρητής αγώνα ορίστηκε ο Δημήτρης Κατής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων της 18ης αγωνιστικής, τελευταίας της κανονικής περιόδου, του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της σεζόν 2023-2024 καθώς και οι διαιτητές οι οποίοι ορίστηκαν να τους διευθύνουν είναι:

Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024

Ωρα έναρξης: 15:30′

Π.Α.Σ. “Κιθαιρώνας” – Α.Ο. “Η Θήβα”

Γήπεδο: Δημοτικό Καπαρελλίου

Διαιτητής: ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Βοηθός διαιτητής: Α’: ΚΑΜΑΡΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Βοηθός διαιτητής: Β’: ΒΟΥΓΕΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Παρατηρητής: Κατής Δημήτρης

Α.Ο. Μαυροματίου – Ενωση Ασπρα Σπίτια/Αντίκυρα

Γήπεδο: Δημοτικό Μαυροματίου

Διαιτητής: ΚΑΤΣΕΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Βοηθός διαιτητής: Α’: ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

Βοηθός διαιτητής: Β’: ΤΣΙΑΝΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Παρατηρητής: Παπαγεωργίου Γιώργος

Α.Π.Ο. Παναλίαρτος  – Α.Σ. “Παμβαγιακός”

Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Αλίαρτου

Διαιτητής: ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Βοηθός διαιτητής: Α’: ΚΩΝΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Βοηθός διαιτητής: Β’: ΚΑΡΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Παρατηρητής: Μπάρλος Λουκάς

Α.Ε. “Αναγέννηση” Σχηματαρίου – Α.Ο. “Νίκη” Λαφυστίου

Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Σχηματαρίου “Ευάγγελος Δεπάστας”

Διαιτητής: ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Βοηθός διαιτητής: Α’: ΒΑΣΙΛΗΑΣ ΚΩΝ\ΝΟΣ

Βοηθός διαιτητής: Β’: ΠΑΓΚΑΛΙΝΗΣ

Παρατηρητής: Τζιακίδης Γιώργος

-Ρεπό: Π.Α.Ο. Κόκκινου

Η βαθμολογία

(Μετά από 17 αγωνιστικές)

Α.Ο. “Η ΘΗΒΑ” 40 (15)

Π.Α.Ο. ΚΟΚΚΙΝΟΥ 34 (16)

Π.Α.Σ. “ΚΙΘΑΙΡΩΝ” ΚΑΠΑΡΕΛΛΙΟΥ 32 (15)

Α.Ε. “ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ 25 (15)

—————————————————–

ΕΝΩΣΗ ΑΣΠΡΑ ΣΠΙΤΙΑ/ΑΝΤΙΚΥΡΑ 21 (15)

Α.Π.Ο. “ΠΑΝΑΛΙΑΡΤΟΣ” 18 (15)

Α.Ο. ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΟΥ 11 (15)

Α.Σ. “ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ” 8 (15)

—————————————–

Α.Ο. “ΝΙΚΗ” ΛΑΦΥΣΤΙΟΥ 4 (15)

Την Δευτέρα 26/2 η κλήρωση των play offs/out “Αθανάσιος Γκάτζος”!

Οπως ανακοινώθηκε από την διοργανώτρια αρχή, η κλήρωση των προγραμμάτων των αγώνων των “μίνι” πρωταθλημάτων “play offs” και “play out” που θα ακολουθήσουν και τα οποία ονομάστηκαν “Αθανάσιος Γκάτζος”, στην μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και μέλους του δ.σ. του Π.Α.Ο. Κόκκινου, θα διενεργηθεί την Δευτέρα, 26/2, στις 12:00′ στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Β. στην Θήβα!

starsports.gr

Σχετικά